Praktische beleggingscursus: gebaseerd op meer dan 30 jaar beleggingservaring

Wil jij:

 • Leren hoe beleggen in zijn werk gaat
 • Leren wat de grootste valkuilen zijn als je gaat beleggen
 • Leren hoe je een goede beleggingsstrategie opzet
 • Weten wanneer je wel of juist niet in de markt moet stappen
 • Ondersteuning krijgen als je met bepaalde vragen zit
 • Exact weten wat je moet doen in elk denkbare situatie
 • Geen slapeloze nachten meer

V5-Opleiding Beleggen

Kortom: wil jij een complete en praktische beleggingscursus, zodat je in één keer goed van start kunt gaan zonder daarbij onnodige risico’s met jouw zuurverdiende kapitaal te lopen? Leer dan beleggen met de V5 beleggingscursus.

Meer over de V5 beleggingscursus

Succesvol leren beleggen met de V5 opleiding

De V5 opleiding onderscheidt zich ten opzichte van andere opleidingen doordat:

 • Beleggen wordt aangepakt volgens een duidelijk plan
 • Je in de dagelijkse praktijk ondersteuning krijgt
 • De V5 beleggers hun ervaringen met de methode delen en daardoor de methode steeds verder optimaliseren
 • Er de mogelijkheid is om lid te worden van een beleggingsclub, waarbij het doel is om gezamenlijk een zo goed mogelijk rendement te behalen
 • Je bij de beleggingscursus eenvoudig te begrijpen beleggingssoftware krijgt waardoor je gericht te werk kunt gaan.

Kenmerkend van de V5 opleiding is dat je vooraf beleggingsafspraken maakt (welke acties neem je in welke situaties). Door je strikt aan deze afspraken te houden zal je je bij het nemen van beslissingen niet langer laten leiden door de emoties hebzucht en angst. Maar er zijn meer belangrijke valkuilen waar je beter niet in kunt trappen. We hebben hiervoor 20 Tips om Veilig en Zorgeloos te Beleggen voor je geschreven. Download nu het e-book!

20Tips300x203

Download 20 Tips om Veilig en Zorgeloos te Beleggen

Om je te ondersteunen in het leren gedisciplineerd te beleggen en dus de afspraken die je met jezelf hebt gemaakt daadwerkelijk na te komen, wordt de opleiding ondersteund met professionele beleggingssoftware.

Ga gericht te werk met onze professionele beleggingssoftware

Tijdens de opleiding wordt het geleerde (lees de nieuwe afspraken) vervat in beleggingssoftware.
Enkele voordelen hiervan zijn:

 • Je kan ‘droog oefenen’ met de beleggingssoftware alvorens echt te beginnen
 • Door dit oefenen zie je hoe de verschillende onderdelen bijdragen aan het rendement
 • Je krijgt een overzichtelijk beeld van de op- en afgebouwde posities (logboek)
 • Met de software kan je precies uitrekenen hoeveel je per positie mag inzetten
 • Je krijgt gerichte signalen met uitleg over wat je moet doen
 • De overgang naar ‘continue portefeuille-bewaking’ wordt vergemakkelijkt

Kortom: De beleggingssoftware helpt je om doelgericht naar een goed rendement toe te werken. In het afgeschermde leerportaal op onze website staan duidelijke, eenvoudig te begrijpen video’s die o.a. uitleggen hoe je de software dient te gebruiken. Uiteraard is er altijd ondersteuning voorhanden, indien je met vragen zit.

Om je naast de software nog beter te ondersteunen in het leren beleggen, is er de mogelijkheid om lid te worden van diverse beleggingsclubs. Dit zijn clubs waarin je samen naar een zo goed mogelijk rendement werkt voor de gehele club.

Behaal meer rendement met andere leden via de beleggingsclub

Beleggingscursus member

Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat niet al onze cursisten na het volgen van de beleggingscursus in staat zijn om zelfstandig de vereiste discipline op te brengen die nodig is bij beleggen. Het ontbreekt ze vaak aan tijd en/of het vertrouwen om te beginnen. Daarom besloten we al snel om de krachten van deelnemers te bundelen in beleggingsclubs. Voordeel van deze beleggingsclubs is dat de gezamenlijke kennis wordt benut, wat zorgt voor extra transparantie en zekerheid.

Het doel van de beleggingsclubs is om in onderling overleg de juiste strategie uit te zetten, zodat de clubs het best mogelijk rendement behalen. De deelnemers van de beleggingsclubs zijn allen op de hoogte van de gehanteerde beleggingsmethoden, omdat zij de beleggingscursus hebben gevolgd en daarnaast maandelijks een webinar volgen. In deze webinars worden in onderling overleg keuzes gemaakt over de te nemen stappen. Naast deze webinars komen de leden 4 keer per jaar bijeen tijdens de kwartaalvergaderingen.

Hoe gaat het lidmaatschap van een beleggingsclub in zijn werk?

Je stort je inleg rechtstreeks op het rekeningnummer van de beleggingsclub waarvan je lid wilt worden. De beleggingsclub is bij notariële akte opgericht met statuten en een huishoudelijk reglement.
Je kunt meteen alle posities van de gekozen club bekijken middels een ‘raadpleeg’ wachtwoord (dus ook jouw storting) en je wordt via e-mails op de hoogte gehouden van een statuswijziging van een order.

Vervolgens worden er aandelen aangekocht en verkocht volgens de meest recente versie van de zogenaamde V5 beleggingsmethodiek. Iedere beleggingsclub heeft zijn eigen bestuur, dat verantwoordelijk is voor het zo goed mogelijk naleven van deze methodiek. Om een zo goed mogelijk rendement te bewerkstelligen wordt het bestuur grotendeels gevormd door zeer ervaren V5 beleggers.

Kortom, of je nu wilt leren beleggen met maximale ondersteuning, of liever zelf aan de slag gaat: de V5 opleiding kun je inrichten zoals jij dat wilt!

Wij vinden het heel verstandig als je eerst onze beleggingscursus doet, zodat je exact weet wat je moet doen, hoe je het moet doen en wanneer! Dit geeft veel rust. Klik op de button om jouw toegang tot de training te bestellen:

Bestel de beleggingscursus

Niet goed, geld terug garantie!

600+ cursisten zijn overtuigd van de kwaliteit van V5 beleggingscursus en behalen inmiddels mooie rendementen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat de V5 opleiding ook voor jou mooie resultaten kan opleveren. Twijfel je daaraan gedurende de opleiding?

Geen probleem! Hoewel er tot vandaag de dag nog niemand gebruik van heeft gemaakt bieden wij je toch een niet goed, geld terug garantie. Dit houd in dat je tot en met het einde van het derde deel van de beleggingscursus de mogelijkheid krijgt om jouw geld terug te vragen.

Tevredenheidsgarantie beleggingscursus

Deel deze info: