Beleggen in aandelen volgens een bewezen aanpak

Veel mensen vinden het moeilijk om te beginnen met beleggen in aandelen. Vind jij dat ook? Je bent niet de enige! Wat is bijvoorbeeld een verstandig moment om in- of uit te stappen als je gaat beleggen? Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke zaken waarmee je rekening moet houden als je geld wil gaan verdienen met aandelen. We zullen ze een voor een bespreken.

Overigens, als je in aandelen wil gaan beleggen en je hebt nog weinig ervaring met het vak, dan kan het verstandig zijn om met een bewezen aanpak aan de slag te gaan. De kans dat je dan daadwerkelijk geld gaat verdienen met aandelen kan dan aanzienlijk groter worden. Bekijk daarom, nadat je deze pagina hebt gelezen, kosteloos de video’s onderaan deze pagina en je weet snel hoe zo’n aanpak ook voor jou kan werken. Maar eerst zullen we de beloofde aandachtspunten bespreken.

Hoe ga je om met beleggingsinformatie?

Het eerste aandachtspunt gaat over het volgen van allerlei beleggingsinformatie. Als je gaat beleggen in aandelen wees dan verstandig en laat je bij het nemen van beslissingen niet te veel leiden door externe geluiden. Dit kan ervoor zorgen dat je op basis van emoties, zoals angst en hebzucht, beslissingen gaat nemen. Terwijl in de beleggingswereld rationeel handelen juist belangrijk is. Naast je laten sturen door emoties zijn er nog een aantal andere belangrijke valkuilen waar je beter omheen kunt lopen. Daarom hebben we 20 Tips voor je opgesteld om veilig en zorgeloos te kunnen beleggen!

Download hier het e-book!

20Tips300x203

Download de 20 Tips

Wees dus verstandig en ga beleggen met een doordachte strategie

Het grootste voordeel hiervan is dat je niet meer in paniek hoeft te raken. Wat er ook op de beurs gebeurt. Je hebt er immers bewust voor gekozen om verstandig te beleggen met behulp van een doordachte strategie. Daardoor heb je voor allerlei situaties draaiboeken klaar liggen. Zo ben je in staat om snel te anticiperen op de ontwikkelingen die zich voordoen en kunnen de vooraf opgestelde plannen resoluut worden uitgevoerd.
Maar wat is een doordachte strategie? Kenmerken hiervan zijn onder andere:

  • Een spreiding van de beleggingsportefeuille over meerdere economische sectoren
  • Een spreiding van de tijd waarin een portefeuille wordt opgebouwd
  • Continue bewaking van alle posities (aandelen, opties , ETF’s etc.)

Strategie Beleggen in aandelen

Maar wat is een goede spreiding van de portefeuille en hoe stel je de juiste draaiboeken voor de diverse situaties samen? Dit is een zeer complexe en tijdrovende aangelegenheid. Als je in aandelen gaat beleggen is het dan ook verstandig om volgens strategieën te werken die hun waarde reeds hebben bewezen. De V5 planning is een voorbeeld van zo’n strategie.

Geld verdienen met aandelen volgens de V5 planningsmethodiek

De V5 planningsmethodiek is door meer dan 600 beleggers opgesteld die elkaar geregeld ontmoeten om de planning steeds verder te optimaliseren. De V5 planning is erop gericht om verlies zoveel mogelijk te beperken, maar desondanks een gemiddeld rendement van 19% per jaar te behalen. Dat vele beleggers geld verdienen met aandelen door gebruik te maken van de planningsmethodiek heeft drie redenen:

  1. Er is geen twijfel of angst. Zoals eerder aangegeven is er geen twijfel over of moment X het juiste moment is om in- of uit te stappen op een aandeel. Volgens de helder opgestelde selectiecriteria van de planning kan worden bepaald wat wel en wat niet koopwaardig is en omdat we posities innemen op beide kanten van de markt (stijging en daling) maakt het niet veel uit op welk punt men instapt.
  2. Je hebt een goed stappenplan. Met het stappenplan van de V5 planning bouw je de portefeuille op in de tijd (over meerdere maanden) en stel je meteen ‘bewakingsorders’ in die rekening houden met de ‘zekerheden’ die er op de beurs zijn. Een voorbeeld van een zekerheid is dat de prijsstelling van opties voor veel beleggers onduidelijk is en dat je daar voordeel uit kunt halen indien je hier op de juiste manier op inspeelt.
  3. Veiligheid & Rendement worden gewaarborgd. De zojuist genoemde bewakingsorders zijn enorm belangrijk als je gaat beleggen in aandelen. Het koersverloop van aandelen lijkt een beetje op een hartslag. Het grote verschil is dat op de beurs de stijgingen minder stijl zijn terwijl de dalingen dramatisch kunnen zijn. Door het instellen van stop-loss orders wordt het pijnlijkste deel van dit soort dalingen (lees capitulatie) vermeden waardoor men de opgebouwde rendementen niet in rook ziet opgaan. Met name hierdoor heeft de V5 planningsmethodiek honderden gedisciplineerde beleggers die in aandelen beleggen gemiddeld 19% rendement per jaar kunnen opleveren.

Bekijk de trainingsvideo’s

Wil je weten hoe je met de V5 planning ook geld kunt gaan verdienen met aandelen?

Wordt: Klik dan hier en bekijk de eerste trainingsvideo gratis. Je kunt vervolgens vrijblijvend toegang krijgen tot nog meer video’s zodat je precies weet hoe de V5 methode werkt!

Trainingsvid300x400
Klik en bekijk de video

 

Deel deze info: